هجوم مارها به شهر بعد از سیل اخیر همدان-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

هجوم مارها به شهر بعد از سیل اخیر همدان

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: بروز بارندگی های اخیر موجب خروج مارها از لانه هایشان شده است اما این وضعیت به هیچ وجه نگران کننده نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی صفی خانی روز چهارشنبه بیان کرد: مار حیوانی خونسرد است و با توجه به درجه حرارات هوا و تغییرات اقلیمی، شرایط زیستی را تنظیم می کند.

 

وی اضافه کرد: با توجه به احتمال بارندگی هوا و خروج مارها از لانه هایشان محیط زیست با صدور اطلاعیه ای در این باره هشدارهای لازم را داده بود.

 

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار داشت: بعد از بارندگی های شدید برخی حیوانات از جمله مار دچار استرس شده و از لانه خارج می شوند.

 

صفی خانی بیان کرد: اما این استرس کوتاه مدت بوده و حیوان بعد از احساس امنیت و تخلیه شدن آب موجود دوباره به لانه خود بازمی گردد.

 

وی افزود: شرایط اقلیمی همدان مستعد زیست گونه های مختلف مار است و در تمامی نقاط این استان این خزنده دیده می شود.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان ادامه داد: تاکنون گزارشی مبنی بر کشتار مارها توسط مردم ارائه نشده است اما مشاهدات گویای این است که برخی اقدام به کشتن تعدادی مار کردند.

 

صفی خانی اضافه کرد: بسیاری از شهروندان در صورت مواجهه با مار در نخستین واکنش اقدام به کشتن آن می کنند یا در بهترین حالت آن را گرفته و در داخل شیشه حاوی الکل قرار می دهند.

 

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان تاکید کرد: کشتار مارها دخالت در چرخه طبیعی محیط زیست است و این اقدام موجب افزایش دیگر آفات می شود.

 

وی اظهار داشت: پس از کشتار این گونه جانوری، مردم برای دفع آفات به سموم متوسل می شوند در حالی که استفاده از سموم موجب از بین رفتن دیگر گونه ها در طبیعت می شود.

 

، به دنبال بارش های شدید باران در هفته های اخیر، فیلم ها و عکس هایی مبنی بر مشاهده گله ای مارها در مناطق مختلف استان از جمله آبگیرها و سدها منتشر شده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار